Maatalousyrittäjille haettavissa uusia tuettuja lomia syksylle 2016!   (Julkaistu: 08.08.2016)

Maatalousyrittäjille haettavissa uusia tuettuja lomia syksylle 2016. 

Lomilla kiinnitetään huomiota parisuhteeseen ja eläkkeelle jäämisen uuteen tilanteeseen. Hyvinvointiloma Kannonkosken Pispalassa on tarkoitettu mm. vaikeissa taloudellisissa tilanteissa toimiville maatalousyrittäjille, jotka haluavat saada myös keskusteluapua parisuhteeseen liittyvissä asioissa. Parisuhdeasioita käsitellään loman aikana eri näkökulmista mm. työhön liittyvien paineiden merkitys parisuhteelle.Työt  takana -loma Siilinjärvellä Kunnonpaikassa on tarkoitettu puolestaan eläköityville maatalousyrittäjille tai jo eläkkeellä oleville. Loma tarjoaa virkistymistä ja eväitä oman hyvinvoinnin huolehtimiseen eläkkeellä pitkän yrittäjäuran jälkeen.


Hyvinvointiloma maatalousyrittäjille Kannonkosken Piispalassa 20.–25.11.2016. Hakuaika päättyy 20.9!

Maatalousyrittäjille suunnatun hyvinvointiloman tavoitteena on lomalaisen voimaantuminen ja aktivoituminen hyvinvointinsa ylläpitämisessä. Piispalan lomaohjelmaan kuuluu parisuhde-teemaan liittyviä luentoja ja keskusteluja. Lomalla on myös ohjattua sisä- ja ulkoliikuntaa, ja loman aikana tehdään terveystesti, josta lomalainen saa palautteen ja ohjeet oman kunnon ylläpitämiseksi. Aikaa jää myös omatoimiseen lomailuun.

Lomalaisen omavastuuosuus Hyvinvointilomalla on 20 €/vrk aikuisilta. Lomaan sisältyy täysihoitoruokailut (aamiainen, lounas, päivällinen ja diabeetikoille iltapala), majoitus jaetuissa kahden hengen huoneissa sekä lomaan kuuluva ohjelma.

 

Työt takana –loma Kunnonpaikassa Siilinjärvellä 14.–19.11.2016. Hakuaika päättyy 14.9!

Työt takana -loma on suunnattu lähiaikoina eläkkeelle jääville sekä jo eläkkeellä oleville maatalousyrittäjille. Loman sisältö painottuu eläkeikäisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja virkistymiseen. Vertaistuella on suuri merkitys lomalla. Ohjatuissa liikuntahetkissä on ulko- ja sisäliikuntaa sekä luentoja ja keskustelutuokioita omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen sekä mm. sukupolvenvaihdokseen liittyen. Lomalla on mahdollisuus myös omatoimiseen lomailuun ja yhdessäoloon muiden lomalaisten kanssa.

Omavastuuosuus on 20 €/vrk. Lomaan sisältyy täysihoitoruokailut (aamiainen, lounas, päivällinen ja diabeetikoille iltapala) majoitus jaetuissa kahden hengen huoneissa sekä lomaan kuuluva ohjelma.

Lomahakemukset tulee perustella huolellisesti. Lomatukea myönnettäessä huomioidaan hakijan elämäntilanne, taloudelliset, terveydelliset ja sosiaaliset syyt. Esimerkiksi tämänhetkinen vaikea taloudellinen tilanne, velkataakka tai raskas työ on hyvä tuoda hakemuksissa esille. Lomia voi hakea yhdessä puolison kanssa. Lomat ovat täysihoitolomia, mutta matkakustannuksista lomalainen vastaa itse.

 

Lisätietoja tuettujen lomien hakemisesta saat www.mtlh.fi tai puh. 010 2193 460 tai lomat@mtlh.fi.  


« Takaisin